Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 625g150kcal11.3g13.8g1.9g14.4g
Kasvisliemikuutio 16g50kcal1.5g2.2g3.8g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)125g106kcal1.3g4.4g8.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Aurajuusto125g425kcal25g0g36.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3170g1500kcal80g47.4g101.8g31.8g
Valittu annoskoko1585g750kcal40g23.7g50.9g15.9g
Annoskoko puolitettuna793g375kcal20g11.9g25.5g8g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251