Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g108g170kcal23.6g0g7.7g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.3g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 180g99kcal2.9g23.7g0.3g1.5g
Sieni tatti, hapero 18g5kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Maustepippuri, annos 1g1.8g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk9g3.5kcal0.2g0.7g0g0.5g
Vesi1080g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali54g11kcal0.6g1.8g0.1g1.1g
Voi, 1 tl, 5 g6.8g49kcal0.1g0.1g5.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g4.5g7.5kcal0.8g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3173g769kcal59.2g71g28.2g13.6g
Valittu annoskoko1586g385kcal29.6g35.5g14.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna793g192kcal14.8g17.8g7.1g3.4g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936