Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g809g5907kcal8.1g8.1g647.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1578g5414kcal160.8g1104.5g18.9g55.2g
Suola, annos 3g4.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.4g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 809g696kcal25.1g35.6g48.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1376g279kcal8.3g52.3g4.1g19.3g
Oliivi kivetön musta rainbow405g728kcal2.4g23.1g68.8g0g
Katkarapu 1618g1107kcal233.7g0g17.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1618g2589kcal43.7g43.7g242.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 809g3063kcal225.6g0g242.7g0g
Muna, annos 60g971g851kcal73.4g8.2g58.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g41276kcal1562.4g2552.8g2699.2g149g
Valittu annoskoko10000g20638kcal781.2g1276.4g1349.6g74.5g
Annoskoko puolitettuna5000g10319kcal390.6g638.2g674.8g37.3g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460