Lasange koti

Jauhelihakastike
1. Ruskista jauheliha yksikseen, lisää jauhelihamauste, purkki tomaattimurskaa ja 1 dl vettä, jolla olet putsannut tomaattimurska purkin.

Käytä puolet ilmoitetusta suolamäärästä maustamiseen eli vain 5g.

Juustokastike
2. Rypsiöljyyn sekoitetaan jauhot ja voimakkaasti sekoittaen maito, jotta ei tule kokkareita.

Sekoita joukkoon suurin osa juustoraaste ja mausta lopulla suolalla ja aromisuolalla.

Huom! Jätä juustoraastetta, että voit laittaa sitä vielä lasangen päälle.

Rakentaminen
3. Laita jauhelihakasteketta alimmaiseksi, levy kerros, juustokasteketta ja levy kerros.

Toista kertaalleen ja levitä juustokastikeen päälle vielä viimeiseksi loput juustoraasteesta.

4. Anna olla uunissa noin 30 min 225 asteessa.

Tarkkaile, ettei pinta ala tummua liikaa.

Voit peittää leivinpaperilla, jos tummuu.

Anna vetäytyä peitettynä noin 10-15 min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 441 grammaa

Iceocean
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio kevyempi pizzajuusto 17%965g2750kcal299.1g0g164g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 5.7g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai170g596kcal20.4g120.9g3.6g5.1g
Rypsiöljy Eldorado136g1128kcal0g0g125.3g0g
Rasvaton maito HYLA pastöroitu (Valio)2838g936kcal93.6g139g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)2270g681kcal22.7g90.8g9.1g4.5g
Vesi568g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g57g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g45g1.4kcal0g0.5g0.5g0g
Jauheliha (sika-nauta) 17%2270g5017kcal397.3g0g385.9g0g
Lasagne Pasta All´Uovo (Ital d´oro)675g2377kcal101.3g435.6g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26981kcal1869g1574.8g1428.4g19.6g
Valittu annoskoko10000g13491kcal934.5g787.4g714.2g9.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6745kcal467.3g393.7g357.1g4.9g
Arvot/100g100g135kcal9.3g7.9g7.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78655