Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g667g187kcal4g39.7g1.3g16.7g
Kesäkurpitsa468g80kcal1.9g11.7g2.8g3.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha316g524kcal60g0g31.6g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g7g63kcal0g0g7g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 5.8g18kcal0g4.3g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5.8g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3178g1742kcal131.8g111.6g85.6g40g
Valittu annoskoko1589g871kcal65.9g55.8g42.8g20g
Annoskoko puolitettuna795g436kcal33g27.9g21.4g10g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515