Juustoinen parsakaalikeitto

Kuullota sipulisilppu kattilan pohjalla, lisää vesi, liemikuutio, parsakaalit ja sulatejuusto.

Mausta pippurilla ja haluamillasi yrteillä.

Anna kiehua kunnes kaalit ovat pehmenneet.

Ota kattila hellalta, lisää ruokakerma ja surauta sauvasekoittimella sileäksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2270 grammaa

Maureen

Mclari sanoi...

Superhyvä resepti! Itse vähän muuntelin ja laitoin ingmanin cheddarin makuista sulatejuustoa 200 g tähän annokseen ja säästin vähän kaloreita myös laittamalla kattilaan oivariini rypsiöljyn sijaan. :)

sunnuntai 24.05.2009 klo 20:34

Tiikeriraita sanoi...

Tää oli hyvä resepti, kiitos!

keskiviikko 11.11.2009 klo 10:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2643g927kcal122.1g51.5g7.9g66.1g
Sipuli (kuorittu)529g143kcal6.9g25.4g1.1g9g
Vesi5286g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 44g390kcal0g0g44.1g0g
Kasvisliemikuutio 0,4% (Knorr)44g110kcal4.8g1.3g9.7g0.7g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g352g987kcal67g0g77.5g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1101g1322kcal37.4g39.6g110.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7755kcal476.4g235.6g500.8g151.6g
Valittu annoskoko10000g3878kcal238.2g117.8g250.4g75.8g
Annoskoko puolitettuna5000g1939kcal119.1g58.9g125.2g37.9g
Arvot/100g100g39kcal2.4g1.2g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109746