Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai50g185kcal2.5g16g12.5g1g
Pinaattipakaste 150g19g2.6kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 25g75kcal4.5g0.3g6.2g0g
Pinjansiemenet, Parrots6.2g39kcal1.8g0.8g3.4g0.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 25g22kcal0.8g1.1g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g695kcal25g37.4g50.2g3.8g
Valittu annoskoko159g348kcal12.5g18.7g25.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna80g174kcal6.3g9.4g12.6g1g
Arvot/100g100g219kcal7.9g11.8g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218