Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g56g410kcal0.6g0.6g44.9g0g
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.3g0.2g8.4g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g7.5g30kcal0.1g7.3g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2.6g0.3kcal0g0g0g2.2g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton9g29kcal2.1g0.9g1.9g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g1183kcal26.2g21g110.4g4.4g
Valittu annoskoko159g592kcal13.1g10.5g55.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna80g296kcal6.6g5.3g27.6g1.1g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546