Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g63g44kcal1g10g0.1g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli8.7g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 19g33kcal3.3g0g2.2g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g1.9g0.3kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g41g23kcal1.3g2.6g0.8g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Kesäporkkana (Pirkka)25g6.2kcal0.1g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g230kcal11.8g28.4g7.8g0.2g
Valittu annoskoko159g115kcal5.9g14.2g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna80g58kcal3g7.1g2g0.1g
Arvot/100g100g72kcal3.7g8.9g2.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124957