Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g50g12kcal0.6g1.7g0.1g1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g13g44kcal0.7g9.5g0.2g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.8g0g2g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 2g6kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g201kcal10.6g27g4.6g2.8g
Valittu annoskoko159g100kcal5.3g13.5g2.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna80g50kcal2.7g6.8g1.2g0.7g
Arvot/100g100g63kcal3.3g8.5g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943