Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g44g37kcal0.5g8g0.2g0.8g
Sitruunamehu, laimentamaton3.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g25g179kcal0g0g19.9g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.6g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g21g29kcal1.4g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g111kcal3.3g22.6g0.4g1.1g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.2g4.5kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g983kcal10.6g127.6g43.4g3.8g
Valittu annoskoko159g492kcal5.3g63.8g21.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna80g246kcal2.7g31.9g10.9g1g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.2g13.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468