Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 43g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Kaali, valkokaali16g3.4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 3.8g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 75g173kcal9.5g0.6g14.9g0g
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Persilja 7.5g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g551kcal20.4g6.8g48.8g4g
Valittu annoskoko159g276kcal10.2g3.4g24.4g2g
Annoskoko puolitettuna80g138kcal5.1g1.7g12.2g1g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996