Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g25g18kcal0.6g4.2g0g0g
Juuriselleri 19g5.9kcal0.2g0.9g0g0.6g
Palsternakka 25g16kcal0.1g2.9g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.2g0g0.2g
Fenkoli, annos 100g13g3.9kcal0.2g0.9g0g0.4g
Rypsiöljy 0.8g6.6kcal0g0g0.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g25g24kcal2g3.5g0.2g2g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 8.1g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g184kcal7.2g32.2g2.2g9g
Valittu annoskoko159g92kcal3.6g16.1g1.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna80g46kcal1.8g8.1g0.6g2.3g
Arvot/100g100g58kcal2.3g10.1g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840