Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)36g40kcal8.3g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g49g162kcal7.8g30.4g1g2.9g
Arkirae (Valio), annos 100g20g14kcal2.3g0.7g0.2g0g
Ketsuppi 7.5g6.8kcal0.1g1.4g0g0.1g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)23g5.8kcal0.7g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g506kcal42.8g67.2g6.6g6.2g
Valittu annoskoko159g253kcal21.4g33.6g3.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna80g127kcal10.7g16.8g1.7g1.6g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441