Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 51g39kcal1g7.9g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.6g5.4kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Lihaliemi laimennettu 47g8.9kcal0g1.4g0.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g7g18kcal1.9g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g316kcal19.8g22.4g16.2g1.6g
Valittu annoskoko159g158kcal9.9g11.2g8.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna80g79kcal5g5.6g4.1g0.4g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978