Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Rypsiöljy 8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 8.9g64kcal0g0g7.3g0g
Sokeri 16g64kcal0g15.9g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g28g107kcal0.5g26.2g0.1g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g39g16kcal0.2g3.9g0.2g0.2g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g11g67kcal2.4g0.7g6.1g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g15g27kcal2.1g1.1g1.6g9.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g38kcal0g9.1g0g0.2g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g977kcal15.6g114.8g51.6g19g
Valittu annoskoko159g489kcal7.8g57.4g25.8g9.5g
Annoskoko puolitettuna80g244kcal3.9g28.7g12.9g4.8g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36.1g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255