Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 44g97kcal7.7g0g7.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.4g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g2.5g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g25g15kcal0.2g1.3g1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino44g153kcal5.7g29.3g1.1g2.6g
Lihaliemkuutio maggi extra1.3g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1g8.8kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g562kcal27.4g63g21.6g5.8g
Valittu annoskoko159g281kcal13.7g31.5g10.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna80g141kcal6.9g15.8g5.4g1.5g
Arvot/100g100g176kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578