Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.9g0g9.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g7g24kcal1.4g0g2g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g2.8g10kcal0.6g0.1g0.8g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl7g25kcal0.1g0.2g2.7g0g
Juusto, keskiarvo 21g74kcal5.3g0.1g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g560kcal35.4g4g44.8g0.8g
Valittu annoskoko159g280kcal17.7g2g22.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna80g140kcal8.9g1g11.2g0.2g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.3g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238