Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g39g25kcal4.3g1.6g0.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g63g21kcal0.1g4.4g0.2g1.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 9g31kcal0g7.7g0g0.1g
Kerma, ruoka 15% Flora16g23kcal0.3g0.5g2.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.4kcal0g0.7g0g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Rusina 9g27kcal0.3g5.6g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g358kcal13.4g54.2g8g4.2g
Valittu annoskoko159g179kcal6.7g27.1g4g2.1g
Annoskoko puolitettuna80g90kcal3.4g13.6g2g1.1g
Arvot/100g100g113kcal4.2g17g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313