Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Tattarijauho, Myllynparas13g43kcal1.6g8.4g0.2g0.7g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 21g6.2kcal0.6g0.7g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g50g42kcal0.5g9.1g0.2g0.9g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 20g140kcal0.1g0g15.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g19kcal1.6g0g1.4g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 8.8g3.7kcal0.9g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.7g2kcal0g0.6g0g0.4g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g716kcal16.8g79.6g36g6g
Valittu annoskoko159g358kcal8.4g39.8g18g3g
Annoskoko puolitettuna80g179kcal4.2g19.9g9g1.5g
Arvot/100g100g225kcal5.3g25g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419