Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 88g55kcal2.6g4.2g3.1g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g11g36kcal1.3g7.3g0.3g1.3g
Vehnäjauho, sunnuntai23g80kcal2.7g16.1g0.5g0.7g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 8.7g63kcal0.1g0g7.1g0g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g660kcal18g55.4g41.6g4g
Valittu annoskoko159g330kcal9g27.7g20.8g2g
Annoskoko puolitettuna80g165kcal4.5g13.9g10.4g1g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g13.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197