Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g70g97kcal13.3g0g4.9g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka53g36kcal2.1g5.8g0.4g1.6g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g35g118kcal2.8g24.8g0.8g1.6g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.9kcal0.2g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g512kcal36.8g61.4g13g6.4g
Valittu annoskoko159g256kcal18.4g30.7g6.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna80g128kcal9.2g15.4g3.3g1.6g
Arvot/100g100g161kcal11.6g19.3g4.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215988