Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g105g369kcal12.6g68.5g2.3g9.5g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.6g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 29g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g1076kcal26.6g140.2g39.8g19.2g
Valittu annoskoko159g538kcal13.3g70.1g19.9g9.6g
Annoskoko puolitettuna80g269kcal6.7g35.1g10g4.8g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761