Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore53g16kcal0.4g2.9g0.1g0.7g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Sokeri22g91kcal0g22.4g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g67g253kcal4.7g33.5g10.8g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g721kcal10.2g117.6g21.8g3.8g
Valittu annoskoko159g361kcal5.1g58.8g10.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna80g180kcal2.6g29.4g5.5g1g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847