Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 3.3g0.4kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 15g10kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.3g24kcal0g0g2.6g0g
Herne 19g13kcal0.9g1.8g0.1g0.6g
Isot katkaravut (rainbow)34g34kcal7.8g0g0.3g0g
Tumma pikariisi, Risella14g48kcal1.3g10.1g0.5g0.7g
Basilika, tuore3.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.9g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 4.7g1kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g308kcal20.6g26g11g3.4g
Valittu annoskoko160g154kcal10.3g13g5.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna80g77kcal5.2g6.5g2.8g0.9g
Arvot/100g100g96kcal6.4g8.1g3.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652