Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.3g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g31g13kcal0.4g2.5g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)25g41kcal0.8g1g3.8g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g50g60kcal7g0.6g0.2g0g
Leivontamargariini Euroshopper5g36kcal0g0g4g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1.9g6.6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g1.5g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g331kcal17.6g13.2g16.8g0.2g
Valittu annoskoko160g166kcal8.8g6.6g8.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna80g83kcal4.4g3.3g4.2g0.1g
Arvot/100g100g104kcal5.5g4.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=42761