Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 82g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit14g3.6kcal0.1g0.7g0g0.3g
Herne-maissi-paprika, Rainbow11g8.8kcal0.5g1.4g0.1g0.3g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g22g30kcal4.2g0g1.5g0g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska 14g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Ketsuppi, Felix3.3g3kcal0g0.7g0g0g
Makaroni, tumma 3g11kcal0.4g2g0.1g0.2g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 8.2g5.9kcal0.1g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g135kcal10.8g13.6g3.4g2.6g
Valittu annoskoko160g67kcal5.4g6.8g1.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna80g34kcal2.7g3.4g0.9g0.7g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167