Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g44g33kcal7.4g0g0.3g0g
Perunasipulisekoitus 500g55g37kcal0.9g8.1g0.1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g27g16kcal0.3g1.2g1.1g0.2g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g33g10kcal0.7g1g0.1g0.8g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1.1g2.4kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g197kcal19g21g3.4g2g
Valittu annoskoko160g99kcal9.5g10.5g1.7g1g
Annoskoko puolitettuna80g49kcal4.8g5.3g0.9g0.5g
Arvot/100g100g62kcal6g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314556