Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Lehtiselleri 7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow112g23kcal1.1g3.9g0.4g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g10g10kcal0.4g2g0g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g125kcal3.8g17g4.8g1.4g
Valittu annoskoko160g63kcal1.9g8.5g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna80g31kcal1g4.3g1.2g0.4g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063