Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g56g96kcal5.1g4.8g6.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal1g8.2g0.1g0.6g
Keiju rypsiöljy (Raisio)1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokakerma Valio 5%28g17kcal0.3g0.8g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g332kcal13g28.6g18.2g1.6g
Valittu annoskoko160g166kcal6.5g14.3g9.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna80g83kcal3.3g7.2g4.6g0.4g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583