Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 42g59kcal5.2g0.1g4.3g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)11g14kcal0.6g0.3g1.2g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl26g141kcal6.8g3.3g11.4g4.2g
Vehnälese 3.8g8.6kcal0.5g0.6g0.2g1.4g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 3.4g23kcal0.9g0.2g2g0.4g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale9g5.4kcal0.9g0.5g0g6.6g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g3.8g0.4kcal0.1g0g0g3.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g57g204kcal15.9g1.1g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g926kcal62.2g15g68.8g31.6g
Valittu annoskoko160g463kcal31.1g7.5g34.4g15.8g
Annoskoko puolitettuna80g231kcal15.6g3.8g17.2g7.9g
Arvot/100g100g290kcal19.5g4.7g21.5g9.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181320