Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Porkkana 21g6.9kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Palsternakka 6.9g4.4kcal0g0.8g0g0.3g
Paprika, punainen3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 11g3.7kcal0.5g0.2g0g0.3g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska 26g7.7kcal0.1g1.4g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g69kcal2.2g10g1g3.8g
Valittu annoskoko160g34kcal1.1g5g0.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna80g17kcal0.6g2.5g0.3g1g
Arvot/100g100g22kcal0.7g3.1g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271820