Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen94g31kcal3.1g4.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g128kcal3.8g26.2g0.4g1.3g
Rypsiöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g544kcal17.8g71g20g2.6g
Valittu annoskoko160g272kcal8.9g35.5g10g1.3g
Annoskoko puolitettuna80g136kcal4.5g17.8g5g0.7g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071