Karpin riisipuuro

VATKAA KERMA VAAHDOKSI.

VALUTA RAEJUUSTO JA SEKOITA KERMAVAAHDON JOUKKOON YHDESSÄ RAHKAN, KANELIN JA SOKERIN KANSSA.

JAA 6 ANNOKSEEN JA JOKAISEEN 1 DL MEHUKEITTOA PÄÄLLE.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma, Pirkka 2 dl25g85kcal0.5g0.7g9g0g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g31g19kcal3.1g1.3g0.1g0g
Raejuusto rasvaton 0,3% Hyla25g16kcal3.3g0.5g0.1g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Mehukeitto, vadelma-persikkakeitto, sokeroimaton (valio) 200g75g6kcal0g1.5g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g281kcal13.8g15g18.4g2.2g
Valittu annoskoko160g141kcal6.9g7.5g9.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna80g70kcal3.5g3.8g4.6g0.6g
Arvot/100g100g88kcal4.3g4.7g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273079