Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai499g1846kcal24.9g159.6g124.7g10g
Pinaattipakaste 150g187g26kcal3.6g0.7g0.9g2.4g
Parsakaali brokkoli 187g66kcal8.6g3.6g0.6g4.7g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 249g746kcal44.9g3g62.4g0g
Pinjansiemenet, Parrots62g387kcal18.1g8.1g34.3g2.3g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 249g215kcal7.7g11g15g0g
Kananmuna kuorineen punnittu150g189kcal16.5g0.4g13.5g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g6946kcal248.6g372.8g502.8g38.8g
Valittu annoskoko1590g3473kcal124.3g186.4g251.4g19.4g
Annoskoko puolitettuna795g1737kcal62.2g93.2g125.7g9.7g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218