Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)16g88kcal0.2g0.2g9.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai163g572kcal19.6g116g3.4g4.9g
Sokeri106g431kcal0g106.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu289g364kcal31.8g0.9g26g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus75g241kcal8.3g48.1g1.2g6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen940g310kcal31g46.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g4012kcal181.8g635g80.4g21.8g
Valittu annoskoko1590g2006kcal90.9g317.5g40.2g10.9g
Annoskoko puolitettuna795g1003kcal45.5g158.8g20.1g5.5g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230