Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 175g57kcal1.1g9.7g0.3g4.5g
Bataatti, kuorittu 100g81kcal1.6g16.8g0g3g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Vesi, vesijohtovesi 999g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%100g170kcal6.9g1.4g15g2g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 50g64kcal10.8g0g2.2g0g
Persilja 30g8.2kcal0.4g0.3g0.1g2.4g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g1224kcal49.4g71.4g75.8g27.8g
Valittu annoskoko1590g612kcal24.7g35.7g37.9g13.9g
Annoskoko puolitettuna795g306kcal12.4g17.9g19g7g
Arvot/100g100g39kcal1.6g2.2g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110