Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Lampaanlihan, vähärasvainen94g172kcal17.8g0g11.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr7.5g21kcal0.6g0.7g1.8g0.1g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl7.5g46kcal0.5g3.5g3.3g0g
Kukkakaali, tuore113g23kcal2g2.5g0.3g2g
Keittojuurekset, apetit150g39kcal1.3g7.2g0.4g3.4g
Peruna, vanha, kuorittu 169g129kcal3.2g26.2g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g941kcal52.6g98g35.4g21.8g
Valittu annoskoko1590g470kcal26.3g49g17.7g10.9g
Annoskoko puolitettuna795g235kcal13.2g24.5g8.9g5.5g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152758