Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr6.2g18kcal0.5g0.6g1.5g0.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 125g398kcal30.5g57.1g2.4g11.1g
Sipuli (kuorittu)103g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Juuriselleri 169g53kcal2.1g7.8g0.3g5.2g
Herne, pakaste (rainbow)250g213kcal15g37.5g0g7.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl250g213kcal3.5g11g17.5g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g63g94kcal11.3g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g2031kcal128.4g237.8g55g51.6g
Valittu annoskoko1590g1015kcal64.2g118.9g27.5g25.8g
Annoskoko puolitettuna795g508kcal32.1g59.5g13.8g12.9g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384520