Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio750g488kcal75g31.5g2.2g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 240g102kcal23.5g1g0.2g0g
Mansikka 600g279kcal3g50.4g1.2g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g1737kcal203g165.8g7.2g22.8g
Valittu annoskoko1590g868kcal101.5g82.9g3.6g11.4g
Annoskoko puolitettuna795g434kcal50.8g41.5g1.8g5.7g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191