KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 225g73kcal1.4g12.5g0.4g5.7g
Lanttu 225g65kcal2.2g10.3g0.7g4g
Kukkakaali 225g54kcal4.1g4.9g0.7g5.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.7g7.5kcal0.3g0.5g0.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.2g0.2g2g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl150g127kcal2.1g6.6g10.5g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g262g288kcal47.2g3.9g8.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g112g281kcal21.3g0g24.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g2143kcal169.2g147.4g92.8g40.2g
Valittu annoskoko1590g1072kcal84.6g73.7g46.4g20.1g
Annoskoko puolitettuna795g536kcal42.3g36.9g23.2g10.1g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146