Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g720g202kcal4.3g42.8g1.4g18g
Peruna, vanha, kuorittu 600g457kcal11.3g93g1.2g6g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)204g122kcal2g9.2g8.2g1.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr6g17kcal0.5g0.6g1.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g1628kcal37.8g297g24.6g52.6g
Valittu annoskoko1590g814kcal18.9g148.5g12.3g26.3g
Annoskoko puolitettuna795g407kcal9.5g74.3g6.2g13.2g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90305