Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g490g735kcal83.3g2g43.1g0g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g525g299kcal7.3g65.1g1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi53g5.2kcal0.8g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3185g2079kcal182.8g135.8g88.2g0g
Valittu annoskoko1593g1039kcal91.4g67.9g44.1g0g
Annoskoko puolitettuna796g520kcal45.7g34g22.1g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902