Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 176g1553kcal0g0g175.7g0g
Sipuli (kuorittu)941g254kcal12.2g45.2g1.9g16g
Luumutomaatti pirkka, 83g6274g1255kcal37.6g238.4g18.8g376.4g
Valkosipuli 100g109kcal7.9g16.4g0.6g2.1g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g2509g8457kcal313.7g1686.3g50.2g150.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23255kcal742.8g3972.6g494.4g1090.2g
Valittu annoskoko10000g11628kcal371.4g1986.3g247.2g545.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5814kcal185.7g993.2g123.6g272.6g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828