Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 225g680kcal40.3g109.1g2.2g24.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha180g299kcal34.2g0g18g0g
Amerikan Pekoni filee, HK63g101kcal13.2g0.2g56.7g0g
Vesi1125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3186g2159kcal175.4g218.6g153.8g48.2g
Valittu annoskoko1593g1080kcal87.7g109.3g76.9g24.1g
Annoskoko puolitettuna797g540kcal43.9g54.7g38.5g12.1g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917