Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g720g173kcal8.6g24.5g1.4g15.1g
Vesi, vesijohtovesi 360g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 9g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g360g648kcal68.4g0g43.2g0g
Siirappi 54g163kcal0.1g40g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3186g2022kcal156.4g137.6g89.6g33.2g
Valittu annoskoko1593g1011kcal78.2g68.8g44.8g16.6g
Annoskoko puolitettuna797g506kcal39.1g34.4g22.4g8.3g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052