Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 196g1731kcal0g0g195.8g0g
Sipuli 1506g456kcal18.8g72.3g3g25.6g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g3012g3464kcal662.7g0g75.3g0g
Tomaattimurska 3012g886kcal16.9g159.6g6g57.2g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 105g74kcal1.3g11.9g1.3g4.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1160g1855kcal31.3g31.3g173.9g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 1009g201kcal7g30.3g1g18.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17333kcal1476g610.8g912.6g210.2g
Valittu annoskoko10000g8667kcal738g305.4g456.3g105.1g
Annoskoko puolitettuna5000g4333kcal369g152.7g228.2g52.6g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368