Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g4511g4962kcal1082.7g0g67.7g0g
Sipuli (kuorittu)1504g406kcal19.5g72.2g3g25.6g
Margariini 80% keskiarvo226g1602kcal0.7g0.5g180.5g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g3759g4135kcal112.8g120.3g375.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22210kcal2431.4g386g1254.2g51.2g
Valittu annoskoko10000g11105kcal1215.7g193g627.1g25.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5553kcal607.9g96.5g313.6g12.8g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310486