Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g800g2384kcal24g38.4g35.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g600g1860kcal58.2g371.4g12.6g36g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3188g9710kcal187.4g916.6g178.6g72g
Valittu annoskoko1594g4855kcal93.7g458.3g89.3g36g
Annoskoko puolitettuna797g2428kcal46.9g229.2g44.7g18g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.8g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975