Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g90g288kcal9.9g56.7g1.8g10.4g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)90g316kcal10.2g62g2.6g2.9g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g90g304kcal9.9g65.3g3.6g5.2g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g90g315kcal6.9g67.6g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1201g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 32g287kcal0g0g32.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3192g3019kcal73.8g503.2g84.8g37g
Valittu annoskoko1596g1510kcal36.9g251.6g42.4g18.5g
Annoskoko puolitettuna798g755kcal18.5g125.8g21.2g9.3g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874